Μια τελεία... είναι μόνο η αρχή!

Σταθμός

Παιδικό 2024
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟ∆ΡΑΜΑ, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ την επιτυχημένη διαδραστική sold out παράσταση - εργαστήρι «Μια τελεία... είναι μόνο η αρχή!» που βοηθάει την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης των παιδιών και αγαπήθηκε πολύ από τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους θεατές
Videos
Trailer 00:25

Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ, μετά τα συνεχόμενα sold out, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ την επιτυχημένη, διαδραστική παράσταση - εργαστήρι «Μια τελεία... είναι μόνο η αρχή!» …», εμπνευσμένη από το γνωστό βιβλίο «Η Τελεία» του Πίτερ Ρέινολντς, για τα μικρότερα παιδιά (3-8 ετών).

Ο Πέρρυ, ο ήρωας της ιστορίας μας, δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και συχνά τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Δεν μιλάει για τα προβλήματά του σε κανέναν, παρά μόνο στην κούκλα του, τον Πούκ. Μια μέρα αρχίζει να του απαντάει η κούκλα(!) και όλα θα αλλάξουν στην ζωή του. Μια έκθεση ζωγραφικής στο σχολείο θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τη χαρά της δημιουργικής διαδικασίας και τη δύναμη της συνεργασίας.

Μια απολαυστική ιστορία δοσμένη με χιούμορ και ευαισθησία που γνωρίζει στα παιδιά τη σημασία της ενσυναίσθησης (να δίνουν αλλά και να δέχονται βοήθεια), αλλά και πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται τα προβλήματά́ τους με τους άλλους.

Η ιστορία ξυπνάει τη δημιουργική διάθεση στα παιδιά όπου μέσα από το εργαστήρι που ακολουθεί αμέσως μετά, τα ενθαρρύνει με πολύ διασκεδαστικό τρόπο, να εκφράσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους στη ζωγραφική ξεκινώντας από μια τελεία!

.


Η παράσταση-εργαστήρι* είναι κατάλληλη για τα μικρότερα παιδιά (3-8 ετών) και διαρκεί συνολικά 70 λεπτά (μαζί με το εργαστήρι, χωρίς διάλειμμα).

*Το εργαστήρι είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με εξωτερικό παιδοψυχολόγο.

Στο Πρώτο Μέρος τα παιδιά παρακολουθούν τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Μια τελεία... είναι μόνο η αρχή!». Στο Δεύτερο Μέρος, με την καθοδήγηση των έμπειρων ηθοποιών, τα παιδιά συμμετέχουν σε μια μεγάλη ομαδική ζωγραφιά με ελεύθερα σχέδια και χρώματα, η οποία γίνεται αφορμή να δημιουργήσουν όλα μαζί μια καινούργια ιστορία. Στο τέλος η μεγάλη ζωγραφιά μένει στην τάξη.

Από το ξεκίνημα της παρουσίασης, η παράσταση- εργαστήρι έλαβε από το 2022 την Αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, και του Ομίλου για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών.

Από 27 /1 συνεχίζει μόνο κάθε Σάββατο στις 15:00

Παραστάσεις στο θέατρο σε καθημερινό πρωινό ωράριο με δυνατότητα να παρουσιάζεται ΚΑΙ σε χώρους των σχολείων.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ. 210-8674657, 2108665144, (Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-13.30), [email protected]

Επικοινωνία με την ομάδα: 2103222075 / 6946547814 /[email protected]
• www.oneirodrama.gr
Fb @οneirodrama • insta @οneirodrama_ official
Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο φετινές παραστάσεις της ομάδας στο www.oneirodrama.gr

Ξεκίνησε
05/11/2023
Τελείωσε
24/02/2024
Κατηγορία
Έτος
2024
Διάρκεια
70'