Πόσο κοστίζει να ζεις

Θέατρο Πόρτα

Κοινωνικό 2021 25 
watchlist
8,8 / 10
4 χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση κοινωνικό. Σκηνοθεσία Θωμάς Μοσχόπουλος. Με τους Αμαλία Καβάλη, Μελαχρινός Βελέντζας, Ειρήνη Μακρή, Φώτης Στρατηγός. Παραγωγή του 2021. Ανέβηκε στο θέατρο Θέατρο Πόρτα.

Τέσσερις άνθρωποι πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα με τις αναπηρίες τους. Για δύο από αυτούς οι αναπηρίες είναι εξωτερικές, αλλά όλοι ανακαλύπτουν ότι κρύβουν εσωτερικές, καθώς μάχονται ανά ζεύγη για  να επανακαθορίσουν τις αξίες τους. Αξίες που ψυχορραγούν μετά τα πλήγματα μιας αμείλικτης πραγματικότητας που συνθλίβει τις ανθρώπινες προσδοκίες με κυνισμό. Τι σημαίνει να ζεις τελικά; Να επιβιώνεις απλώς ή κάτι περισσότερο; Και ποιο είναι το κόστος που πρέπει να καταβάλλεις γι’ αυτό το παραπάνω; Πόσο αντέχεται η απομόνωση που επιβάλλει ο τρόπος μιας παραγωγικής ζωής, προκειμένου να τα βγάλεις πέρα οικονομικά. Ποιοι είναι οι παρίες του σήμερα και πόσο εύκολο είναι να χαθούν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη; Ένα τρυφερό όσο και σκληρό έργο λυρικού ρεαλισμού που χάρισε στην νεαρή Πολωνο-αμερικανίδα συγγραφέα του το Βραβείο Πούλιτζερ το 2018.

Κριτικές χρηστών

Giota Flesiopoulou

8/10
SPOILER!
Μια πολύ καλή παράσταση με πολύ καλές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς προσαρμοσμένες απόλυτα με τους ρόλους τους!!!!! Ευχαριστώ unstage για την ευκαιρία που μου δώσατε!!
0

CriStina KazaZaki

10/10
εξαιρετικές ερμηνίες, ο διαλογος μεταξυ των χαρακτηρων σε κανει να ενταχθεις στη ζωη τους να ταυτιστεις με την οποια αναπηρια αντιμετωπιζουν.
Θα το ξαναεβλεπα πολυ ανετα αυτο το εργο.
0