Το ξύπνημα της άνοιξης

Θέατρο του Νέου Κόσμου

Κοινωνικό 2019
watchlist
5,6 / 10
5 χρήστες
-
βαθμολόγησε

                                                    Μαρία Σκουλά
                                                        
                              
                              
                                                    Βαγγέλης Αμπατζής
Μία παράσταση κοινωνικό. Σκηνοθεσία Δημήτρης Καραντζάς. Με τους Αναστάσης Λαουλάκος, Βαγγέλης Αμπατζής, Μαρία Σκουλά, Μάνος Πετράκης, Νάνσυ Σιδέρη κ.α. Παραγωγή του 2019. Ανέβηκε στο θέατρο Θέατρο του Νέου Κόσμου .
Κριτικές χρηστών

christos alexandris

1/10
Απ τις χειρότερες παραστάσεις που έχω δει στη ζωή μου. Το κείμενο ήταν πετσοκομμένο και απ το 1ο λεπτό δεν καταλάβαινες τίποτα. Καταφέρνει να σε χάσει άμεσα η παράσταση.
Ερμηνείες δε μπορώ να κρίνω μιας και σταμάτησα να προσπαθώ να παρακολουθήσω το πολύ μετά από 15 λεπτά και περίμενα βασανιστικά να τελειώσει η παράσταση και να πάω για κατούρημα και να βρίσω τους φίλους μου, που με πήγαν σε αυτή.
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά η αίθουσα ήταν τόσο ζεστή που έκανα αέρα με το εισιτήριο, πριν το φάω απ τα νεύρα μου.
2

Ανώνυμος

1/10
SPOILER!
Το αστέρι πηγαίνει στην Νανσυ Σιδέρη και Μαρία Σκουλα για την άψογη ερμηνεία τους. Δεν αρκούν μόνο οι καλές ερμηνείες όταν το έργο είναι άκρως βαρετό και μονοδιάστατο... Βαρέθηκα να τους βλέπω να ντύνονται και να ξεντυνονται, το σκηνικό μέτριο θα μπορούσε να εμπλουτιστεί να τραβήξει και λίγο το ενδιαφέρον των θεατών κλειναν τα μάτια μας... Ο σκηνοθέτης δεν χρειάζεται να κάνει 3 παραστάσεις τον χρόνο ας κάνει μια και καλή... Ακόμα και ο βιασμός φάνηκε σαν συνουσία, το πάθος των ομοφυλόφιλων που φιλιοντουσαν υπερβολικό.... Το θέμα αφορά μια περασμένη εποχή που για να έχει απήχηση σήμερα το κάνεις φρέσκο με σημερινές πινελιές σήμερα δεν υπάρχει 14χρονο που δεν ξέρει τα παντα για τον έρωτα.. Οπότε πού να με αγγίξει; στην υπερβολικοτατη έκθεση γυμνού; πήρα στον λαιμό μου και φίλους... Την παράσταση την έχω ξαναδεί στο παρελθόν με μεγάλο ενδιαφέρον.!!!
1