Χώρισέ με, μια Κυριακή

Μικρό Παλλάς

Musical 2018
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε

                  
          Νάντια Μπουλέ
          
          Δημήτρης Μαλισσόβας
                        
                  
          Νάντια Μπουλέ
                        
                  
          Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ  μετά την μεγάλη επιτυχία της EVITA γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας  στο μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή» (Tell me on a Sunday) - Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber και συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με τους καλύτερους του είδους: Δημήτρης Μαλισσόβας στην σκηνοθεσία, Γεράσιμος Ευαγγελάτος απόδοση κειμένου, Αλέξιος Πρίφτης  - Μουσική διδασκαλία /Δ. Ορχήστρας.

Η Νάντια Μπουλέ σε μια σόλο παράσταση , κάνει μια καινούργια  φιλόδοξη πρόταση η οποία ξεκινά από το Μικρό Παλλάς με 8 μοναδικές παραστάσεις.

 Η Αθήνα είναι το σημείο εκκίνησης της  Ευρωπαϊκής Περιοδείας της η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2019  με την παράσταση να παίζεται στην αγγλική γλώσσα.

Χώρισέ με, μια Κυριακή !  Ένα κορίτσι  φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη.  Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει τη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.

 

Συγγραφέας
Andrew Lloyd Webber
Σκηνογράφος
Μαρία Ναυρούζογλου
Ηχολήπτης/Σχεδιασμός ήχου
Μάνος Φακίνος
Χορογράφος
Θοδωρής Πανάς
Ενορχηστρώσεις/Μουσική διεύθυνση
Αλέξιος Πρίφτης
Μουσική Διδασκαλία
Αλέξιος Πρίφτης
Ξεκίνησε
26/11/2018
Τελείωσε
18/12/2018
Είδος
Έτος
2018