Ξυπόλυτοι στο πάρκο του Νιλ Σάιμον, σε σκηνοθεσία Ρείνα Εσκενάζυ

2020 90'
Διαθέσιμο 5/1, 6/1, 9/1 από 20:00 έως 00:00 και 10/1 από 18:00 έως 00:00
Με εισιτήριο
Mοιράσου:
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ

Τί συμβαίνει όταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι διαπιστώνει πως το σπίτι των ονείρων του είναι μια «τρύπα», μπάζει νερά, δεν έχει θέρμανση και ο ένοικος της πάνω σοφίτας περνάει από το διαμέρισμά τους για να μπει στο δικό του; Πόση αγάπη χωράει στο αστεία άβολο διαμερισματάκι;

Το «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο» παρουσιάστηκε στο Broadway για 1.530 παραστάσεις, έγινε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο και από τότε φιλοξενείται στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου. Παράλληλα καθιέρωσε τον Νηλ Σάιμον ως έναν από τους πιο δημοφιλείς θεατρικούς συγγραφείς όλων των εποχών, μια κωμική ιδιοφυΐα, χάριν στην έξυπνη γραφή του και την ικανότητά του να αναδεικνύει τους χαρακτήρες των ηρώων του.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ο Πωλ, ένας συντηρητικός δικηγόρος, παντρεύεται την Κόρι, μια ανέμελη κοπέλα. Η συγκατοίκησή τους όμως σε ένα σπίτι, το οποίο δεν πληροί την περιγραφή του συμβολαίου και ο διαφορετικός τρόπος που οι δυο τους αντιμετωπίζουν την ζωή, τους φέρνει αντιμέτωπους με μια σειρά αναπάντεχων, τρελών, κωμικών καταστάσεων.

Το σπίτι είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με εκείνο που είχαν αρχικά δει, το δωμάτιο τους είναι μια «τρύπα», η τζαμαρία της οροφής μπάζει νερά, θέρμανση δεν υπάρχει και το κυριότερο …..ο κύριος Βελάσκο ένοικος της σοφίτας από πάνω, πρέπει να περνάει μέσα από το διαμέρισμά τους για να μπει στο δικό του!

Η μητέρα της Κόρι που επισκέπτεται συχνά την κόρη της γκρινιάζει επίμονα, ο μυστηριώδης Κος Βελάσκο φλερτάρει ασύστολα, …. και το ζευγάρι φτάνει στα όριά του.