Πληροφορίες για εμάς

Το unstage.gr ξεκίνησε το 2015 όταν μία παρέα θεατρόφιλων οραματιστήκαμε μία διαδικτυακή πλατφόρμα για τους ανθρώπους που αγαπάνε το θέατρο. Με πληροφορίες για τις τρέχουσες παραστάσεις, εκτεταμένα προφίλ για όλους τους θεατρικούς συντελεστές (σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους, φωτογράφους, μουσικούς και άλλους), ενότητες με πληροφοριακό υλικό για κάθε θέατρο και διαρκώς εμπλουτιζόμενο αρχειακό περιεχόμενο για παραγωγές και θεατρικά φεστιβάλ. Τώρα, χιλιάδες χρήστες επιλέγουν να δημιουργήσουν ένα δωρεάν λογαριασμό στο unstage.gr έτσι ώστε να ενημερωθούν για τις νέες παραστάσεις, για τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και να επεκτείνουν τη θεατρική κοινότητα με τις απόψεις, τις προτάσεις και τις επιλογές τους.

Τί μπορούν να κάνουν οι χρήστες του unstage.gr; Μπορούν να ανακαλύψουν την παράσταση που θα παρακολουθήσουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, την επόμενη εβδομάδα ή τον άλλο μήνα. Μπορούν να μοιραστούν την άποψή τους για μία παράσταση με την υπόλοιπη θεατρόφιλη κοινότητα σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα αποκλειστικά για το θέατρο. Ή να μάθουν ποια έργα έχει ανεβάσει ο αγαπημένος τους σκηνοθέτης. Ή να εντοπίσουν την πρωταγωνίστρια εκείνης της παράστασης που είδαν 4-5 χρόνια πριν. Μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τις νέες παραγωγές των αγαπημένων τους θεατρικών συντελεστών, ακολουθώντας τους στο unstage.gr. Η πλατφόρμα αναλαμβάνει να τους ενημερώνει αυτόματα κάθε φορά που ανεβαίνει μία παράσταση με συντελεστές που έχουν επιλέξει να ακολουθούν.

Το unstage.gr με καταχωρημένες πάνω από 5.500 θεατρικές παραγωγές, με περισσότερους από 17.000 θεατρικούς συντελεστές, με εξειδικευμένη, δομημένη πληροφορία και έξυπνη αναζήτηση, είναι φτιαγμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε χρήστη - είτε από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του.

H διαρκώς αυξανόμενη πληροφορία, ο πρωτοποριακός τρόπος δόμησης και παρουσίασής αυτής καθώς και η εμπειρία της ομάδας των δημιουργών του σε θέματα θεάτρου και τεχνολογίας, έχουν κάνει το unstage.gr ένα κόμβο συνάντησης, έμπνευσης και δραστηριοποίησης για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, ασχολείται ή δραστηριοποιείται με την ελληνική θεατρική σκηνή.