Πληροφορίες για εμάς

Το unstage.gr ξεκίνησε το 2015 όταν μία παρέα θεατρόφιλων προγραμματιστών και δημοσιογράφων οραματιστήκαμε μία διαδικτυακή διαδραστική πλατφόρμα για τους ανθρώπους που αγαπάνε το θέατρο. Με πληροφορίες για τις τρέχουσες παραστάσεις, εκτεταμένα προφίλ για όλους τους θεατρικούς συντελεστές (σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους, φωτογράφους, μουσικούς και άλλους), σελίδες παρουσίασης των θεάτρων και των δραματικών σχολών και διαρκώς εμπλουτιζόμενο αρχειακό υλικό για παραγωγές και θεατρικά φεστιβάλ.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της πλατφόρμας μας, έγινε σαφές οτι οι βάσεις της εξέλιξης και της προστιθέμενης αξίας που θέλαμε να παρέχουμε ήταν η εξατομικευμένη εμπειρία των χρηστών μας, το πρωτότυπο περιεχόμενο και η τεχνολογία αιχμής. Έτσι, εμπλουτίσαμε τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας μας με δυνατότητες για προσωποποιημένες ρυθμίσεις και το περιεχόμενό μας με επιπλέον παραγωγές από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Τώρα, χιλιάδες χρήστες επιλέγουν να δημιουργήσουν ένα δωρεάν λογαριασμό στο unstage.gr έτσι ώστε να ενημερωθούν για νέες παραγωγές στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Να ακολουθήσουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και δημιουργούς. Να διαβάσουν πρωτότυπες συνεντεύξεις. Και να διαμορφώσουν την κοινότητα των θεατρόφιλων και κινηματογραφόφιλων με τις απόψεις, τις προτάσεις και τις επιλογές τους.

Τί μπορούν να κάνουν οι χρήστες του unstage.gr; Μπορούν να ανακαλύψουν την παράσταση που θα παρακολουθήσουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, την επόμενη εβδομάδα ή τον άλλο μήνα. Μπορούν να μοιραστούν την άποψή τους για μία παράσταση ή μία ταινία ή σειρά με την υπόλοιπη κοινότητα σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας. Ή να μάθουν ποια έργα έχει κάνει ο αγαπημένος τους σκηνοθέτης. Ή να εντοπίσουν την πρωταγωνίστρια εκείνης της παράστασης που είδαν 4-5 χρόνια πριν. Μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τις νέες παραγωγές των αγαπημένων τους συντελεστών, ακολουθώντας τους στο unstage.gr. Η πλατφόρμα αναλαμβάνει να τους ενημερώνει αυτόματα κάθε φορά που δημοσιεύεται μία παραγωγή με συντελεστές που έχουν επιλέξει να ακολουθούν.

Το unstage.gr με καταχωρημένες πάνω από 6.000 θεατρικές παραγωγές, με περισσότερους από 18.000 θεατρικούς συντελεστές, με εξειδικευμένη, δομημένη πληροφορία και έξυπνη αναζήτηση, είναι φτιαγμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε χρήστη - είτε από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του.

H διαρκώς αυξανόμενη πληροφορία, ο πρωτοποριακός τρόπος δόμησης και παρουσίασής αυτής καθώς και η εμπειρία της ομάδας των δημιουργών του σε θέματα θεάτρου, κινηματογράφου και τεχνολογίας, έχουν κάνει το unstage.gr ένα κόμβο συνάντησης, έμπνευσης και δραστηριοποίησης για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, ασχολείται ή δραστηριοποιείται με την ελληνική θεατρική και κινηματογραφική σκηνή.