Πληροφορίες για εμάς

Το unstage.gr ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί μία υπηρεσία για την παρουσίαση της θεατρικής σκηνής στην Ελλάδα. Παρέχει πληροφορίες για τις τρέχουσες παραστάσεις, εκτεταμένα προφίλ για όλους τους θεατρικούς συντελεστές (σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους, φωτογράφους, μουσικούς και άλλους) και διαρκώς εμπλουτιζόμενο αρχειακό υλικό για παραγωγές και θεατρικά φεστιβάλ προηγούμενων ετών.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν, να μελετήσουν ή να προβάλλουν τα ελληνικά θεατρικά δρώμενα.

Τί μπορεί να κάνει ο χρήστης του unstage.gr; Μπορεί να ανακαλύψει την παράσταση που θα παρακολουθήσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, την επόμενη εβδομάδα ή τον άλλο μήνα. Ή να μάθει ποια έργα έχει ανεβάσει ο αγαπημένος του σκηνοθέτης. Ή να εντοπίσει την πρωταγωνίστρια εκείνης της παράστασης που είδε 4-5 χρόνια πριν. Το unstage.gr, με πάνω από 4.000 θεατρικές παραγωγές, με περισσότερους από 13.000 θεατρικούς συντελεστές, με εξειδικευμένη, δομημένη πληροφορία και έξυπνη αναζήτηση, είναι φτιαγμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε χρήστη - είτε online είτε από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του.

Με τη συνεχώς αυξανόμενη ποσότητα πληροφορίας που περιέχει και την εμπειρία των δημιουργών του σε θέματα θεάτρου και τεχνολογίας, το unstage.gr στοχεύει να γίνει κόμβος συνάντησης, έμπνευσης και δραστηριοποίησης για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται ή ασχολείται με την ελληνική θεατρική σκηνή.