Συνεντεύξεις

Η Γρηγορία Μεθενίτη είναι η γάτα στη Φάρμα των Ζώων

Η Φάρμα των Ζώων κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου στη σκηνή Rex του Εθνικού σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη.

Νάνσυ Μπούκλη: Επιβάτης στο Λεωφορείο ο Πόθος

Η παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Εθνικό και κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου

Θάνος Τοκάκης: Το κακό είναι καλό και το καλό είναι κακό

Ο Θάνος Τοκάκης επιστρέφει για δεύτερη φορά στον Σαίξπηρ, ερμηνεύοντας ωστόσο έναν άλλο χαρακτήρα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Θαναση Δόβρη, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Λίλα Μπακλέση: Αν μπορούσα να έχω μια υπεδύναμη, θα ήθελα να μπορώ να μπαίνω στο σώμα άλλων ανθρώπων και να βλέπω τι αισθάνονται

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο unstage για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, για την κριτική και το θέατρο στην Ελλάδα.

Ηρώ Μπέζου: Τα λόγια μπορεί να είναι παγίδα

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Κωνσταντίνος Πλεμμένος: Να ελευθερωθείς από το βάρος των λέξεων και να δεις ότι μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η καθημερινότητα.

Ο Μακμπέθ ανεβαίνει στη σκηνή του Υπογείου του Θεάτρου Τέχνης στις 4 Νοεμβρίου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές βρίσκονται σε εντατικές πρόβες.

Γιάννης Κότσιφας: Στον Προμηθέα με συγκινεί ότι μένει πιστός στα πιστεύω του μέχρι το τέλος.

Ο Γιάννης Κότσιφας πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση του Νίκου Καραθάνου που κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου στην Κεντρική σκηνή της Στέγης.

Τζώρτζης Γρηγοράκης: Η βιωσιμότητα μιας σχέσης έχει να κάνει με την ισοτιμία και όχι την κυριαρχία του ενός πάνω στον άλλο για το κέρδος.

Ο Τζώρτζης Γρηγοράκης μίλησε για την πρώτη του μεγάλου μήκους, τις δυσκολίες των γυρισμάτων αλλά και τη χαρά του για την πολύ πετυχημένη πορεία του Digger.

Άρης Τσαμπαλίκας: Όταν τα βλέμματα είναι καθάρια, τότες ίσως μπορούν να συναντηθούν και να ατενίσουν το όραμα της δημιουργίας.

Ο ηθοποιός Άρης Τσαμπαλίκας πρωταγωνιστεί σε μια πολύ ενδοαφέρουσα παράσταση για τον Καποδίστρια και το έργο του, η οποία θα περιοδεύσει μέχρι και τον Σεπτέμβρη.