Συνεντεύξεις

Αλκιβιάδης Μαγγόνας: Φως ευτυχισμένων ημερών

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην Επίδαυρο "Αίας" του Σοφοκλή είχα την χαρά να συνομίλήσω με τον Αλκιβιάδη Μαγγόνα για το έργο, αλλά και τη συνεργασία του με τον Αργύρη Ξάφη.


Παρασκευή Δουρουκλάκη: Η Λεονί γίνεται το κέντρο του κόσμου και τα καπρίτσια της πολλαπλασιάζονται σε ανυπόφορους ρυθμούς

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη παίζει στη νέα παράαταση του Τάσου Πυργιέρη που κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.


Συνέντευξη με τον Θάνο Λέκκα

Ο Θάνος Λέκκας μας συστήνει την παράσταση "Ο σκύλος η νύχτα και το μαχαίρι" σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, που θα παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260.


Η Μαρία Βούρου μιλάει για την παράσταση A Live.

Η Μαρία Βούρου μιλάει για τις σπουδές της, τις καλλιτεχνικές επιρροές της και την τελευταία παράσταση που συμμετέχει σε σκηνοθεσία και χορογραφία Σοφίας Μαυραγάνη.


Jun 27, 2022

Έλενα Τοπαλίδου: Συμβιβαζόμαστε σε καταστάσεις που δεν μας ευχαριστούν

Η ταινία κέρδισε συνολικά 5 βραβεία Ιρις, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Καλύτερης Ταινίας Μεγάλου Μήκους και Α’ Γυναικείου Ρόλου.


Ναταλία Τσαλίκη "Η ζωή μας είναι ένας συνεχής αγώνας προς την αυτογνωσία και την ελευθερία"

Η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στο unstage για τη λογοκρισία, τη ματαιοδοξία του ανθρώπου και το μεγαλύτερο αγαθό του ανθρώπου που είναι η ελευθερία.


Ιώ Βουλγαράκη: Η αντίληψη της πατριαρχίας δεν έχει άλλαξει καθόλου ανά τους αιώνες.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη θα παίζεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου μέχρι και τις 31 Μαϊου.