ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός Ύλης σε online streaming με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Η παράσταση είχε παιχτεί με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2016-2019 στο θέατρο Αλκμήνη.
23 Μαρτίου 2021

Στις 27 Μαρτίου 2018, την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, η παράσταση «Εκτός Ύλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» του βραβευμένου συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, είχε παρουσιαστεί στη Βουλή των Ελλήνων σε συνεργασία με τις δύο ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Βουλής υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Αρώνη. Την παράσταση είχαν παρακολουθήσει βουλευτές διαφόρων κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Βουλής, καθώς και εργαζόμενοι της Βουλής.

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI, λαμβάνοντας υπόψη αφενός τη σημαντικότητα και τη διαχρονικότητα του συγκεκριμένου πολιτικού λόγου, και αφετέρου την επιθυμία του κοινού για επανάληψη της προβολής της παράστασης που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, διαθέτει ξανά την παράσταση για μία μόνο online προβολή το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στις 21.30, τιμώντας και γιορτάζοντας μ’ αυτό τον τρόπο και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

 

Η διαδικτυακή παράσταση θα προβληθεί μέσω facebook εδώ:

Σελίδα της A PRIORI https://www.facebook.com/theatreapriori

Σελίδα της παράστασης: https://www.facebook.com/ektosylis/

 

Το έργο είναι βραβευμένο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ www.kritiki.gr