Το Love Van ταξιδεύει στη Σλοβενία

26 Αυγούστου 2021
Το Love Van ταξιδεύει στη Σλοβενία
Ο Λευτέρης Παρασκευάς βρίσκεται στη Σλοβενία στοχεύοντας να διασχίσει τα βουνά της σε 14 μέρες!

Ο Λευτέρης Παρασκευάς με την ομάδα του και το Love Van, συνεχίζει το ταξίδι του στη Σλοβενία και τη διάσχιση της χώρας από τα βουνά της (Slovenian mountain trail). Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της διάσχισης γίνεται και καταγραφή οπτικοακουστικού υλικού που θα αποτελέσει μέρος του ντοκιμαντέρ του με τίτλο «LookWIthIn».

Το βαν της αγάπης λοιπόν, με γνώμονα την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, το οποίο τους τελευταίους μήνες διέσχισε τους δρόμους της πρωτεύουσας για να υποστηρίξει τους άστεγους και βοήθησε αημαντικά στη σίτιση των πυροσβεστών στις πυρκαγιές της Βαρυμπόπης, δημιουργεί τη δική του ταινία μικρού μήκους που το καλοκαίρι του 2022 θα προβληθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς, βασικός πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ «LookWIthIn» και εμπνευστής του Love Van, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έφτασε στη Σλοβενία την Τρίτη (17/8) και ξεκίνησε αμέσως την ανάβαση στο βουνό. Στόχος τους η διάσχιση των 617 χιλιομέτρων 43.000 θετικής υψομετρικής διαφοράς σε 14 ημέρες, ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρότζεκτ.

 

Τι είναι το Love Van

Ενα βανάκι γεμάτο προσφορά και αγάπη , για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, για το περιβάλλον και τα ζώα.
Το The Love Van ξεκίνησε το έργο του στις αρχές του 2020 με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν άμεση ανάγκη και να λειτουργήσει ως καταλύτης ευαισθητοποίησης σε θέματα που μας αφορούν όλους. Από την αρχή της λειτουργίας του έως σήμερα έχει ενεργοποιήσει περισσότερους από 150 εθελοντές και έχει βοηθήσει εκατοντάδες οικογένειες και ανθρώπους.
Στηρίζουμε άπορες οικογένειες με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό & βιβλία. Οργανώνουμε δράσεις καθαρισμού σε δασικές εκτάσεις, υποστηρίζουμε οικονομικά συμπολίτες μας με καμπάνιες και σιτίζουμε σε εβδομαδιαία βάση 200 αστέγους της Αθήνας, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Μπορείτε να στηρίξετε τις δράσεις του love van, μπαίνοντας στο https://thelovevan.com/ και πατώντας στις "δωρεές".