ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο στέκι της κωμωδίας είναι το Premise Comedy Club

01.10.19

Ένας νέος χωρος ανοίγει για να στεγάσει... την κωμωδία! Από Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή
με 6 διαφορετικούς κωμικούς
σε μία παράσταση stand up comedy με το πιο δυνατό line up στην πόλη. Περισσότερες από 40 ώρες αστεία κείμενα... Πάνω από 25 σόλο παραστάσεις... Περισσότεροι από 24 κωμικοί... Σε 1 κλαμπ Stand-up κωμωδίας!

 

Ένας χώρος αποκλειστικά για Stand up Comedy.

Σύμφωνα με το WordReference English-Greek Dictionary η λέξη Premise μπορεί να σημαίνει: εγκαταστάσεις, δεδομένο, λογική βάση, προϋπόθεση, παραδοχή, πλαίσιο σκέψης. Ο νέος λοιπόν αυτός χώρος καλύπτει πολλές από τις ερμηνείες και αφιερώνεται αποκλειστικά στην stand-up κωμωδία και τους λάτρεις της. Σχεδιάστηκε εξ αρχής ώστε να παρέχει τις ιδανικές συνθήκες παράστασης στους κωμικούς ώστε με τη σειρά τους να προσφέρουν στους θεατές μια μοναδική εμπειρία κωμωδίας.

 

To Stand up comedy αποκτάει ένα στέκι.

Το stand up comedy μπορεί κανείς να το δει και να το απολαύσει παντού. Σε μπαρ, σε θέατρα, σε καφέ και γενικά οπουδήποτε υπάρχει ένα φως και ένα μικρόφωνο. Αλλά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να δει κανείς stand up comedy στον πιο φυσικό του χώρο, το comedy club. Εκεί όπου γεννιέται η κωμωδία.

 

90 λεπτά κωμωδίας από 6 κωμικούς.

Σε κάθε παράσταση έχετε την ευκαιρία να δείτε 6 έμπειρους κωμικούς με άπειρες ώρες παρουσίας μπροστά σε κοινό και παραστάσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας plus, ορισμένοι από αυτούς, με εμπειρία σε διεθνείς σκηνές τόσο σε ελληνικό κοινό του εξωτερικού όσο και σε αγγλόφωνες παραστάσεις.

 

Κάθε εβδομάδα μια διαφορετική παράσταση.

Με περισσότερους από 24 κωμικούς στο δυναμικό του αλλά και πολλούς νέους ταλαντούχους performers του είδους, το Premise προσφέρει κάθε εβδομάδα μία ανανεωμένη και διαφορετική εμπειρία κωμωδίας με καταιγιστικό ρυθμό, εναλλαγές, διαφορετικά θέματα, ιδέες, κείμενα και αστεία.

 

 Ποια είναι η ομάδα

Την ομάδα του Premise Comedy Club αποτελούν όλα τα δυνατά ονόματα του χώρου και πολλοί ακόμη ταλαντούχοι νέοι του είδους: Γιώργος Χατζηπαύλου, Λάμπρος Φισφής, Κατερίνα Βρανά, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Θωμάς Ζάμπρας, Ζήσης Ρούμπος, Αριστοτέλης Ρήγας, Χρύσα Κατσαρίνη, Δημήτρης Δούκογλου, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Blink Mike, Ανδρεάς Πασπάτης, Στέλιος Ανατολίτης, Πάρης Ρούπος, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαιμάκος, Παναγιώτης Κούδας, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Ήρα Κατσούδα, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Οδυσσέας Μαυρομάτης, Γιάννης Ρούσσος, Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ.

 

Τηλ. Κρατήσεων: 213 0185101

Ημέρες Λειτουργιάς: Παρασκευή (Comedy Club) & Κυριακή (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα)

Ώρα έναρξης: 21.30 / Ώρα είσοδος κοινού: 21.00

Διάρκεια: 90 λεπτά με διάλειμμα

 

Τιμή εισιτηρίου / Εισόδου: 15 € (σε θέση καθούμενων)

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στο bar. (4€ μπύρα / 5€ κρασί / 7€ ποτό)

Premise Comedy Club