Άγνωστοι στο τρένο

Αγγέλων Βήμα

Θρίλερ 2021
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση θρίλερ. Σκηνοθεσία Ανδρονίκη Αβδελιώτη. Με τους Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Αθηνά Μαυρομάτη, Μάνος Παπαδάς, Αλέξιος Κοτσώρης, Σταμάτης Μπαντούνας κ.α. Παραγωγή του 2021. Ανέβηκε στο θέατρο Αγγέλων Βήμα .

Μπορεί η ερωτική έλξη να οδηγήσει στο έγκλημα;

Δυο άγνωστοι άνδρες συναντιούνται για πρώτη φορά στο κουπέ ενός τρένου. Ο Γκάι, ένας επιτυχημένος αρχιτέκτονας, ταξιδεύει στην πόλη που γεννήθηκε για να ταχτοποιήσει το διαζύγιο του, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο. Ο Μπρούνο, ένα πλουσιόπαιδο, που είναι ιδιαίτερα προσκολλημένος στην μητέρα του και τρέφει μίσος για τον πατέρα του, ταξιδεύει για αναψυχή. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι δυο τους θα μοιραστούν προσωπικές ιστορίες και, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ταξίδι, ο Μπρούνο θα προτείνει στον Γκαι:

«Τι θα έλεγες αν ανταλλάσαμε φόνους; Εγώ θα σκοτώσω για σένα κι εσύ για μένα. Έτσι κανείς δεν θα μάς υποπτευθεί. Γιατί εμείς οι δυο είμαστε άγνωστοι!»

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Θα ξεκινήσει ένας αγώνας των δύο να ξεπεράσουν τις ηθικές αναστολές, μια πάλη ενάντια στη μοίρα τους που θα τούς ορίζει.

 

Βασισμένο στη νουβέλα της Patricia Highsmith «Strangers on a train» που έγινε ταινία από τον Alfred Hitchcock. Ένα αστυνομικό, ψυχολογικό θρίλερ.

Mια παράσταση εμπνευσμένη από την αισθητική του φιλμ νουάρ.

Ξεκίνησε
26/11/2021
Τελείωσε
26/02/2022
Κατηγορία
Έτος
2021
Διάρκεια
105'