Δείπνο θανάτου

Βαφείο-Λάκης Καραλής

Κοινωνικό Θρίλερ 2019
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση κοινωνικό, θρίλερ. Σκηνοθεσία Διονύσης Λυκιαρδόπουλος. Με τους Κωνσταντίνα Σιλεβρή, Αναστασία Τσώμου, Θάνος Καπρέλης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Αγγελική Μαραθιά κ.α. Παραγωγή του 2019. Ανέβηκε στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής.

Ο οικοδεσπότης ενός σπιτιού σε κάποιο προάστιο του Λονδίνου, ύστερα από απουσία ενός χρόνου προσκαλεί τους φίλους του σ’ ένα «Δείπνο θανάτου». Πολύ γρήγορα όλοι εμπλέκονται σε ένα παιχνίδι «ρώσικης ρουλέτας», όπου κάτω από την πίεση της κατάστασης βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά που βάζουν σε δοκιμασία σχέσεις και χαρακτήρες. Όλοι καλούνται να πάρουν  τις πιο καθοριστικές αποφάσεις της ζωής τους. Παρελθόν, παρόν και μέλλον πρέπει να κριθούν σε μία στιγμή, σε ένα σαλόνι, με ένα πιστόλι.

Τελικά, τα μεγαλύτερα και πιο οδυνηρά μυστικά βρίσκονται θαμμένα στο μικρόκοσμό μας, μέσα σ’ αυτό που θεωρείς ό,τι πιο δικό σου, που νομίζεις πως ξέρεις καλύτερα από ο,τιδήποτε άλλο. Τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τους φίλους σου. Άλλος θέλει να πληρώσει κι άλλος να ξεπληρώσει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο πιο ισχυρός ή ο πιο αδύναμος;

Ξεκίνησε
09/11/2019
Τελείωσε
12/01/2020
Κατηγορία
Έτος
2019
Διάρκεια
70'