Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν Φρυνίχου

Παιδικό 2023 22/10/2023 - 28/04/2024 12 
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζει από 22 Οκτωβρίου το νέο ελληνικό έργο για παιδιά : «Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη» του Ανδρέα Φλουράκη.

Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Ανδρέας Φλουράκης, μετά την μεγάλη επιτυχία του στην Παιδική Σκηνή της Φρυνίχου «Ο Ρομπέν των Δασών» (2017), επιστρέφει με ένα έργο που έγραψε ειδικά για το Θέατρο Τέχνης και που είναι ελεύθερα εμπνευσμένο από την «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Πρόκειται για μια συναρπαστική παραμυθένια περιπέτεια που με σύγχρονη γλώσσα και αναφορές, γρήγορους ρυθμούς, χιούμορ και φαντασία, επιθυμεί να μιλήσει στις καρδιές των παιδιών τόσο για τις διαχρονικές αξίες της αγάπης και της φιλίας, όσο και για φλέγοντα περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα.

Ο παράσταση ανεβαίνει με μια ομάδα που προέρχεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ο Τάσος Πυργιέρης, απόφοιτος επίσης της Σχολής, σκηνοθετεί πρώτη φορά στην Παιδική Σκηνή μια ταλαντούχα εννεαμελή ομάδα ηθοποιών που με φαντασία ερμηνεύουν ρόλους ανθρώπων και ζώων, χορεύουν, παίζουν και τραγουδούν ζωντανά σε πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Μανουηλίδη (Panú).

Στην παράσταση που μιλά με έξυπνο τρόπο στα παιδιά για τη δύναμη της αγάπης που αξίζει να έχουμε τόσο ο ένας για τον άλλον όσο και όλοι και όλες μαζί για τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι φτιαγμένα κατά το 85% από ανακυκλώσιμα υλικά.

Προσφορά προπώλησης 10 ευρώ

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν Φρυνίχου

Πρόγραμμα
Κυριακή 12:00
Ξεκινάει
22/10/2023
Τελειώνει
28/04/2024
Κατηγορία
Τιμή
12€ γενική είσοδος, ομαδικές κρατήσεις 10€
Έτος
2023