Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά

Χυτήριο

Δραματοποιημένη Λογοτεχνία Παιδικό 2019
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση δραματοποιημένη λογοτεχνία, παιδικό. Σκηνοθεσία Αθανασία Καλογιάννη. Με τους Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Γερωνυμάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Αλεξάνδρα Κολαϊτη, Νικόλας Φραγκιουδάκης κ.α. Παραγωγή του 2019. Ανέβηκε στο θέατρο Χυτήριο .

Μετά από τον ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων του κλασικού έργου "ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" η Αθανασία Καλογιάννη επιστρέφει στην σκηνή του Θεάτρου "ΧΥΤΗΡΙΟ" με  ενα έργο εμβληματικό, συγκλονιστικα ανθρώπινο και πιο επίκαιρο από ποτέ.

"Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά" το κλασσικό αριστούργημα της Χάριετ Μπίτσερ Στόου αποτελεί ένα βιβλίο-ευαγγέλιο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα του ανθρώπου. 

Μέσα από την εξαίσια πλοκή του  και χρησιμοποιώντας την νέα τεχνολογία του  3D Mapping (τρισδιάστατη προβολή) θίγονται  οι διαχρονικές αξίες της ελευθερίας, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο, η αγνή πίστη στον Θεό, η καρτερικότητα και η θυσία.

Η φετινή μας θεατρική πρόταση θίγει με τρόπο απλό αλλά όχι απλοϊκό το θέμα του ρατσισμού, που μετά από σχεδόν δύο αιώνες,  δείχνει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ξεκίνησε
10/11/2019
Τελείωσε
16/04/2020