Η χώρα των πελαργών...ένα παραμύθι της θάλασσας

104 Κεντρική σκηνή

Παιδικό 2018 18/11/2018 - 27/01/2019
watchlist
- /-
βαθμολογία
-
βαθμολόγησε

                  
          Ήρα Ρόκου
          
          Πέτρος Λιόντας
          
          Κλέαρχος Παπαγεωργίου
                        
                  
          Ήρα Ρόκου
          
          Πέτρος Λιόντας
          
          Κλέαρχος Παπαγεωργίου
Η παράσταση παρουσιάζεται για 2η συνεχή χρονιά.

Ένας γλάρος, μια μαϊμού και ένας ναυαγός  συναντιούνται σε ένα έρημο νησί. Θα μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, σεβόμενοι την διαφορετικότητα τους, χτίζοντας έτσι μια σπουδαία φιλία και ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να βρουν μια χώρα ειρήνης και ελευθερίας, τη Χώρα των Πελαργών. Σε ένα ταξίδι γνώσης, εκπλήξεων και ανατροπών θα ανακαλύψουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.  Με εφόδια την υπομονή, την επιμονή, την πίστη και την φαντασία θα αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις.  Θα χτίσουν γερούς δεσμούς  αγάπης και θα φτάσουν στο σκοπό τους με δημιουργικότητα και χιούμορ.

Τα παιδιά θα βρεθούν μπροστά σε μια απέραντη παραμυθένια θάλασσα με μαγικούς ανεξερεύνητους θησαυρούς. Οι ήρωες μας πάνω σε ένα αυτοσχέδιο καράβι με κατάρτι μπανανιάς θα διασχίσουν τους ωκεανούς με πλούσια, πολύχρωμα κοστούμια και υπέροχες τζαζ μελωδίες.

"Η χώρα των πελαργών … ένα παραμύθι της θάλασσας", είναι μια μαγική ιστορία με δράση, συγκίνηση και χιούμορ, που θα γοητεύσει τα παιδιά, ενώ παράλληλα μας μεταφέρει μηνύματα αγάπης για τον συνάνθρωπο αλλά και για το περιβάλλον

104 Κεντρική σκηνή

Πρόγραμμα
Κυριακή 15:00
Ξεκινάει
18/11/2018
Τελειώνει
27/01/2019
Είδος
Τιμή
Γενική είσοδος : 10€ (Ειδικές τιμές για πολυάριθμες ομάδες και σχολεία)
Έτος
2018
Διάρκεια
70'
Online εισιτήρια