Κοινή ησυχία

Διάνα

Μουσικοθεατρικό 2020
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε

                                                    Σοφία Πανάγου,
                                                        Μιχάλης Τιτόπουλος,
                                                        Οδυσσέας Ιωάννου,
                                                        Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μία παράσταση μουσικοθεατρικό. Σκηνοθεσία Ελένη Ράντου. Με τους Μιχάλης Τιτόπουλος, Σοφία Πανάγου, Οδυσσέας Ιωάννου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Παραγωγή του 2020. Ανέβηκε στο θέατρο Διάνα .

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του εμβληματικού «9:05», σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη, του έργου των 270 παραστάσεων, των 130.000 θεατών και της ενθουσιώδους υποδοχής από κοινό και κριτικούς, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου  επιστρέφουν στο θέατρο ΔΙΑΝΑ και συναντιούνται πάλι επί σκηνής.

Αυτή τη φορά με την επιμέλεια της Ελένης Ράντου, που υπογράφει την πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο, και με συνοδοιπόρους τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και  Μιχάλη Τιτόπουλο, το καινούριο ταξίδι αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και προτείνει «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».

Στο «9:05» ακούσαμε πως η πραγματικότητα έχει το μισό δίκιο. Η «Κοινή ησυχία»  είναι για το άλλο μισό, το όνειρο.

«Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!»

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, προκαλώντας το ρίγος που τόσα χρόνια παραμένει αμείωτο ακούγοντάς τον.

Ξεκίνησε
13/02/2020
Τελείωσε
12/04/2020
Κατηγορία
Έτος
2020