Με Δύναμη από την Κηφισιά

Θέατρο Τ

Κωμωδία 2022
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση κωμωδία. Σκηνοθεσία Γιάννης Μαυρόπουλος. Με τους Μελίνα Ταχτσίδου, Στέλλα Νικολαϊδου, Σοφία Ταγταλενίδου, Δόμνα Χουρναζίδου. Παραγωγή του 2022. Ανέβηκε στο θέατρο Θέατρο Τ.
Videos
Trailer 00:34

Το «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα έργα της νεοελληνικής δραματουργίας, ανεβαίνει από τις 31 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τ, σε μια παράσταση με καταιγιστικό ρυθμό και πολύ χιούμορ, που απεικονίζει τις προσπάθειες τεσσάρων γυναικών να βγουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Πρόκειται για την πρώτη παράσταση της νέας ομάδας θεάτρου Drama Queens, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Μαυρόπουλος.

Τρεις ώριμες γυναίκες που αγωνίζονται να απαγκιστρωθούν από τους άντρες της ζωής τους και μια νεαρή αφηγήτρια που πιστεύει πως δεν θα γεράσει ποτέ. Η Αλέκα, η Φωτεινή, η Μάρω και η Ηλέκτρα μας μεταφέρουν στην Κηφισιά του 1995 και μας παρασύρουν σε ένα ρυθμικό παραλήρημα που ισορροπεί ανάμεσα στη γλύκα και την πίκρα, το πραγματικό και το φανταστικό, το χιούμορ και την απόγνωση μπροστά σε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου: τη μοναξιά. Μπορεί ένα ταξίδι στην εξωτική Ταϊλάνδη να απαλλάξει τις τέσσερις γυναίκες από τις νευρώσεις τους και να τις απελευθερώσει από τις εξαρτήσεις της ζωής τους; Είναι αργά για βρουν, επιτέλους, τον εαυτό τους;

Ξεκίνησε
31/10/2022
Τελείωσε
30/11/2022
Κατηγορία
Έτος
2022