Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο

Θέατρο Αυλαία - Πολυχώρος Τεχνών

Θέατρο Σκιών 2022
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση θέατρο σκιών. Σκηνοθεσία Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Με τους Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. Παραγωγή του 2022. Ανέβηκε στο θέατρο Θέατρο Αυλαία - Πολυχώρος Τεχνών.
Videos
Trailer 00:28

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του. Φέτος, λοιπόν παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη! 

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο; – ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. Ο μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας και τα Κολλητήρια, όλοι θέλουν να συμμετέχουν και να διδάξουν κι αυτοί στο ασυνήθιστο αυτό Ωδείο καταλήγοντας να τραγουδάνε όλοι μαζί: παιδιά, γονείς και φιγούρες σαν μια παρέα.

"Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ" το μοναδικό θέαμα στην Ελλάδα σε γιγαντοοθόνη με μεγαλοφιγούρες, του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου,  από την Κυριακή 13 Μαρτίου κάθε Κυριακή στις 17:30 στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Αυλαία.

Ξεκίνησε
13/03/2022
Τελείωσε
17/04/2022
Κατηγορία
Έτος
2022
Διάρκεια
50'