Ζητείτο ψεύτης

Αλκμήνη

Κωμωδία 2020
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε

                                                    Άλκης Τσαλίκης,
                                                        Ελίνα Σπηλιοπούλου,
                                                        Γιώργος Τσαλίκης,
                                                        Ελένη Μυστικού,
                                                        Κασσιανή Χατζηγεωργιάδου
Μία παράσταση κωμωδία. Σκηνοθεσία Άλκης Τσαλίκης. Με τους Ελίνα Σπηλιοπούλου, Άλκης Τσαλίκης, Ελένη Μυστικού, Γιώργος Τσαλίκης, Κασσιανή Χατζηγεωργιάδου. Παραγωγή του 2020. Ανέβηκε στο θέατρο Αλκμήνη.

«Βία ή παράγοντας που προκαλεί τη βία στο σχολείο αλλά και έξω από αυτό είναι κάθε φράση ή ενέργεια που ταπεινώνει ένα παιδί ή έναν ενήλικα».

Στη θεατρική κωμωδία «Ζητείτο Ψεύτης» οι ηθοποιοί δεν ασχολούνται με σοβαρά πράγματα…ασχολούνται όμως σοβαρά με τα πράγματα. Ακροβατούν μεταξύ σοβαρού και αστείου για να σηκώσουν το δάχτυλο, να καταδείξουν και να καταδικάσουν με ηχηρή φωνή κάθε μορφή διάκρισης και προκατάληψης. Χρησιμοποιούν το χιούμορ ως όχημα, ως στεγανή και αβύθιστη βάρκα για να διασχίσουν αγριεμένα ποτάμια πληγωμένων ψυχών και προσπαθούν να φτάσουν στην απέναντι όχθη, να φτάσουν σε μεγάλες και πικρές αλήθειες, να φτάσουν στη λύτρωση.

Μα κι αν δεν φτάσουν ποτέ;;; Τι θα γίνει αν δεν φτάσουν ποτέ;;; Τίποτα…ή μάλλον πολλά…μιας και σε αυτή τους τη προσπάθεια, σε αυτό τους το ταξίδι κρύβεται όλη η ουσία. Τι λέτε κι εσείς; 

Ξεκίνησε
01/02/2020
Τελείωσε
11/04/2020
Κατηγορία
Έτος
2020
Διάρκεια
75'