Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω

Αλμα Κεντρική σκηνή

Κωμωδία 2021
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε

                                                    Σπύρος Πούλης,
                                                        Σπύρος Σπαντίδας,
                                                        Σταύρος Νικολαϊδης,
                                                        Ευγενία Τσαούση
Μία παράσταση κωμωδία. Σκηνοθεσία Σπύρος Σπαντίδας. Με τους Σπύρος Πούλης, Σταύρος Νικολαϊδης, Σπύρος Σπαντίδας, Ευγενία Τσαούση. Παραγωγή του 2021. Ανέβηκε στο θέατρο Αλμα Κεντρική σκηνή.

Η κωμωδία που επι σειρά ετών εσπασε ταμεία σε Αθηνα και περιφέρεια , που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό ,η παράσταση που δεν χρειάζεται συστάσεις ....ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ το καλοκαίρι 2021 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για όσους ξέρουν ...και για όσους θέλουν να μάθουν .

Ένας κουφός.Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις, ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Ξεκίνησε
01/11/2021
Τελείωσε
27/02/2022
Κατηγορία
Έτος
2021
Διάρκεια
90'