Έξω Πάνω Μέσα Κάτω

ΚΘΒΕ-Βασιλικό Θέατρο

Παιδικό 2019
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση παιδικό. Σκηνοθεσία Κατερίνα Καραδήμα. Με τους Ιωάννης Μαστρογιάννης. Παραγωγή του 2019. Ανέβηκε στο θέατρο ΚΘΒΕ-Βασιλικό Θέατρο.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση του Βρεφικού Θεάτρου του ΚΘΒΕ «Έξω Πάνω Μέσα Κάτω», που παρακολούθησαν ήδη πάνω από 1.000 βρέφη και νήπια με τους γονείς τους,  συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, επιστρέφοντας τα Σάββατα στο Βασιλικό Θέατρο!


Λίγα λόγια για το έργο

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις... Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια!

Σύλληψη/Ιδέα
Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνογράφος
Λίλη Κυριλή
Ενδυματολόγος
Λίλη Κυριλή
Φωτογράφος
Τάσος Θώμογλου
Ξεκίνησε
19/10/2019
Τελείωσε
11/04/2020
Κατηγορία
Έτος
2019
Διάρκεια
35'