Η κυρία με τις καμέλιες

Χώρος τέχνης Ιδιόμελο

Δραματοποιημένη Λογοτεχνία 2015
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση δραματοποιημένη λογοτεχνία. Με τους Βασίλης Ασημάκης, Γιάννης Παπαθύμνιος, Ειρήνη Αϊβαλιώτου, Νεκτάριος Παπαλεξίου, Τζένη Δριβάλα κ.α. Παραγωγή του 2015. Ανέβηκε στο θέατρο Χώρος τέχνης Ιδιόμελο.

Με πρωταγωνιστές τη σοπράνο Τζένη Δριβάλα και τον Νεκτάριο Παπαλεξίου όπου ως «Αρμάνδος», είναι το απόλυτο ιδεώδες του ρομαντικού ήρωα και ταυτόχρονα εξαιρετικός ηθοποιός, ο οποίος επωμίζεται τον πιο απαιτητικό και μακρύ σε διάρκεια ρόλο του έργου. 

Θα παιχτεί στο ΙΔΙΟΜΕΛΟ ,στους κήπους της μαρουσιώτικης νεοκλασικής βίλλας αξιοποιώντας τις καλοκαιρινές βραδιές. Αυτή η συγκινητική ερωτική ιστορία τέλους 19ου αιώνα, ταιριάζει απόλυτα με τον σκηνικό χώρο που δημιουργεί η νεοκλασική βίλλα. Οι χαρακτήρες , τα κίνητρα τους, οι καταστάσεις τις οποίες βιώνουν, έχουν πλήρη αναφορά στην σύγχρονη πραγματικότητα και ζωή. Είναι απολύτως διαχρονικοί.. «Ντυμένοι» με την κομψότητα και ιδιαίτερη αισθητική που προσφέρουν τα κοστούμια τέλους 19ου αιώνα. Μία συναρπαστική ερωτική ιστορία της Παριζιάνας εταίρας και του νεαρού φοιτητή, χωρίς να αποσπά την συγκέντρωση του θεατή από αυτήν, με τεχνάσματα και παρεμβολές.