Μουσική και φίλοι

Θέατρο Πόρτα

Μουσικοθεατρικό Παιδικό 2018
watchlist
8,9 / 10
10 χρήστες
-
βαθμολόγησε
Η μουσική παράσταση που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους την περασμένη σεζόν, επανέρχεται για 2η χρονιά στο θέατρο Πόρτα από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Το ΠΟΡΤΑ υποδέχεται για πρώτη φορά τους μοναδικούς Burger Project, φιλοξενώντας τη νέα τους διαδραστική συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση Μουσική και Φίλοι. Ένα χιουμοριστικό, πολυ-πολιτισμικό ταξίδι, που φανερώνει στα παιδιά τον πλούτο της μουσικής και αναδεικνύει τη σημασία της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Με όχημα τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους και πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους, καθώς αναζητούν μαζί με τους ήρωες ένα σπάνιο μουσικό όργανο, που ονομάζεται "παρεόφωνο"!

Ο Δόκτωρ Κορνίλιος, στην αναζήτηση ενός σπάνιου και αρχαίου μουσικού οργάνου που γιατρεύει την «ασθένεια της ξινίλας», αναθέτει στους Burger Project τη δύσκολη αποστολή που τους στέλνει στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι γνωρίζουν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και μουσικές μακρινών πολιτισμών και έρχονται αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις. Όμως, με την ομαδικότητα, τη μουσική και τη βοήθεια των παιδιών, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανακαλύψουν το σπάνιο "παρεόφωνο"!

Για ηλικίες από 4 έως 104 ετών.

Σκηνοθεσία

Συγγραφέας
Burger project
Σκηνογράφος
Ομάδα Playroom
Ενδυματολόγος
Burger project
Φωτισμοί
Θάνος Κοσμίδης
Μουσική
Burger project
Τραγούδι
Burger project
Μουσικοί επί σκηνής
Burger project
Κριτικές χρηστών

Βασίλης Μενεκλής

9/10
Τρομερά απολαυστική παράσταση τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς :) Οι Burger Project έχουν δουλέψει πάρα πολύ τη συμμετοχή του κοινού και για το λόγο αυτό κάθε μία από τις 3(!) :) φορές που την είδαμε με τις κόρες μας, την ευχαριστηθήκαμε το ίδιο έντονα.
2

Δέσποινα Κελεσίδου

10/10
υπέροχη παράσταση!οι Burger project καταπληκτικοί, τα παιδιά το διασκεδάζουν! μην παραλείψετε να αγοράσετε το cd φεύγοντας!
2