ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Νόνη Ιωαννίδου μιλά για το θάνατο του συζύγου της

12 Οκτωβρίου 2020
Η ηθοποιός Νόνη Ιωαννίδου μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τον θάνατο του συζύγου της συνθέτη, Άκη Τριανταφύλλου

ΟΓρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Νόνη Ιωαννίδου σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός, κάνει αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρεται στην απόφασή της να παρατήσει την καριέρα της στο Εθνικό Θέατρο και την τηλεόραση, για να ζήσει «ασκητικά» στο πλευρό του συζύγου της, σε ένα σπιτάκι στον Παρνασσό.

Η ηθοποιός που την θυμόμαστε ως Αμαλία Αγγελίδου στην θρυλική σειρά «Λάμψη», αποκάλυψε για τον ρόλο της: «Αρχικά είχα αρνηθεί, γιατί ήμουν πολύ κουλτουριάρα. Αρνήθηκα τον ρόλο θρασύτατα. Μετά κατάλαβα πως ό,τι κάνεις με τον καλύτερο εαυτό σου, τότε είσαι μέσα. Άλλαξε η οπτική μου. Έφτασα λοιπόν στο σημείο τους τελευταίους έξι μήνες να είμαι εκεί και να περάσω πολύ ωραία».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της συνθέτη και κιθαρίστα Άκη Τριανταφύλλου: «Έχασα τον άντρα μου πριν από τρεισήμισι χρόνια και αισθάνθηκα ότι χάθηκε ο χρόνος μέσα σε μία νύχτα. Εσύ μέσα σου νιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη και πολλά άλλα, αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει λίγο. Μπορεί να έφυγε από τη ζωή αλλά είναι ακόμα μαζί μου, εδώ κοντά μου. Είναι δίπλα μου και μέσα μου.

Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι, γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με καθοδηγήσει. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις».