Αίας

Βεάκη

Δράμα 2019 13 
watchlist
10 / 10
9 χρήστες
-
βαθμολόγησε

                                                    Μιχάλης Σαράντης
                                                        
                                                    Μιχάλης Σαράντης
                                                        
                                                    Γιώργος Νανούρης,
                                                        Μιχάλης Σαράντης
Μία παράσταση δράμα. Σκηνοθεσία Γιώργος Νανούρης. Με τους Μιχάλης Σαράντης. Παραγωγή του 2019. Ανέβηκε στο θέατρο Βεάκη.
Videos
Trailer 00:51

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία του Αίαντα, με τον ηθοποιό να ερμηνεύει όλους τους ρόλους και τον ζωγράφο να συνομιλεί μαζί του δημιουργώντας ζωντανά εικόνες και μνήμες του έργου, ενώ οι θεατές θα βρίσκονται μαζί τους επάνω στη σκηνή του θεάτρου.

Ο ΑΙΑΣ, ο μεγαλύτερος πολεμιστής στο στρατόπεδο των Ελλήνων, δικαιούται τα όπλα του Αχιλλέα μετά το θάνατο του. Όταν αυτά με δολοπλοκία καταλήγουν στον Οδυσσέα, αποφασίζει να εκδικηθεί. Γίνεται όμως έρμαιο της θεάς Αθηνάς και περίγελος του στρατεύματος των Αργείων. Ατιμασμένος και απεγνωσμένος, αυτοκτονεί.

Κριτικές χρηστών

Giorgos Panagiotopoulos

10/10
Απίστευτη ερμηνεία!!! Μπορεί να αλλάζει ύφος και συναίσθημα και καλύπτει επαρκώς όλους τους ρόλους που παίζει επί σκηνής!!! Η κοντινή απόσταση με τους θεατές κάνει πιο δύσκολο το ερο του ηθοποιού και ακόμη πιο εμφανές το γεγονός πως τα καταφέρνει άψογα... Η παράσταση εξελίσσεται παράλληλα με τον Ζωγράφο ο οποίος είτε ακολουθεί είτε δείχνει την πορεία των γεγονότων με τα έργα τέχνης που φτιάχνει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τι έβλεπα και δεύτε ρη φορά
3

Eirini Kanellopoulou

10/10
SPOILER!
Μια εξαιρετική παράσταση με συγκλονιστικές ερμηνείες από τον Σαραντη οποίος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ποσο ταλαντούχος είναι. Τα σκίτσα του Χαντζαράς είναι εκπληκτικα και όλα αυτά υπό καθοδήγηση Γιώργου Νανουρη. Εξαιρετικό
2
Ξεκίνησε
21/10/2019
Τελείωσε
29/03/2020
Κατηγορία
Έτος
2019