Το τέλειο έγκλημα

Κιβωτός

Θρίλερ 2019 11 
watchlist
8,5 / 10
2 χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση θρίλερ. Σκηνοθεσία Φρόσω Λύτρα. Με τους Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Δεγαϊτης, Λίνα Σακκά, Διαμαντής Καραναστάσης, Νίκος Ιωαννίδης. Παραγωγή του 2019. Ανέβηκε στο θέατρο Κιβωτός.

H Ομάδα naan, οργανώνει το «Τέλειο Έγκλημα» του συγγραφέα Frederick Knott, σε σκηνοθεσία Φρόσω Λύτρα, στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ψυχολογικά θρίλερ που έχουν γραφτεί ποτέ για το θέατρο.

Με βασικό στοιχείο τις συνεχείς ανατροπές, το κείμενο συναρπάζει τον θεατή, καθώς μέσα από τη δράση του έργου επιχειρείται να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, εάν τελικά μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο έγκλημα.

Με αφορμή ένα κλασσικό ερωτικό τρίγωνο, εξελίσσεται επί σκηνής μια απρόβλεπτη παρτίδα θανάτου για επιδέξιους παίκτες, όπου ο κάθε ήρωας από την πλευρά του, προσπαθεί με τη δύναμη της σκέψης, είτε να ολοκληρώσει το τέλειο έγκλημα, είτε να το ξεσκεπάσει…

Το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, αποτέλεσε την βάση για το σενάριο της ταινίας, του Alfred Hitchcock, Dial M for Murder, η οποία γυρίστηκε το 1954, με πρωταγωνιστές, τους Grace Kelly, Ray Milland και Robert Cummings. Το 2008 μπήκε στη λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες μυστηρίου όλων των εποχών.

Κριτικές χρηστών

Ανώνυμος

10/10
Εξαιρετική παράσταση! Η πλοκή του έργου και το άψογο παίξιμο των ηθοποιών με τη συνοδεία μουσικής υπόκρουσης κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών ως το τέλος. Αξίζει να το δείτε!
0
Ξεκίνησε
18/11/2019
Τελείωσε
17/03/2020
Κατηγορία
Έτος
2019