Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ 1

Σειρά TV Κωμωδία 2020
10 / 10
2 χρήστες
-
βαθμολόγησε

Ποιος είναι ο Πλάτανος; Είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ!

Μοναδικός όρος στη διαθήκη, να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο, για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό. Και κάπως, έτσι, ξεκινάει η ιστορία μας...

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00

Κριτικές κοινού

Ναντια Κολιοπουλου

10/10
Εξαίρετη σειρά, σύγχρονη, με χαρακτήρες που αυτοσαρκάζονται, δύσκολα απαντάται στη σημερινή εποχή, τα μηνύματα που στέλνει, η μικρογραφία μιας τοπικής κοινωνίας και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας με τις παθογένειες της και τις αγωνίες της, το ότι χαμογελάς σε όλη τη διάρκεια της προβολής της είναι ο λόγος που πρέπει να την παρακολουθεί ο τηλεθεατής. Ρεσιτάλ ηθοποιίας από νέους και καρατερίστες συντελεστές.
2

Peggy Pothos

10/10
Αχχ Πλάτανέ μου όπως ανέφερα και στο Instagram, είσαι το φάρμακό μου ❤❤❤!!! Αδημονω για τη νέα σου τηλεοπτική σεζόν♡♡!! Αυτό που θα πω θα ακουστεί οξύμωρο αλλά Πλάτανε σε αγαπώ πολύ!
2