ΟΝΟΡΙΟ, τα ανομήματα ενός εγκληματία

Βαφείο-Λάκης Καραλής

Θρίλερ Εποχής 2021 21 
watchlist
-
- χρήστες
-
βαθμολόγησε
Μία παράσταση θρίλερ, εποχής. Σκηνοθεσία Λάζαρος Βαρτάνης, Στέφανος Παπατρέχας. Με τους Στέφανος Παπατρέχας, Σύνθια Μπατσή, Λάζαρος Βαρτάνης, Γεωργία Πιερρουτσάκου, Αλέξανδρος Καναβός κ.α. Παραγωγή του 2021. Ανέβηκε στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής.

Μετά τους επιτυχημένους μονολόγους «Φροσύνη» και «Πασού», έρχεται το νέο πολυπρόσωπο έργο του Στέφανου Παπατρέχα, «Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία», σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Βαρτάνη και του Στέφανου Παπατρέχα.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Μεσαίωνας. Οι ισορροπίες ενός μοναστηριού διαταράσσονται από μια μοναχή, που φέρνει την αμαρτία. Μια δούκισσα βασανίζεται από τις ενοχές της και τιμωρείται μέσα από δαίμονες του ύπνου. Τσιγγάνοι στήνουν γλέντι και ξεγελούν ανυποψίαστους διαβάτες. Και ένας μυστηριώδης άνθρωπος – παρών σε όλα – εξαπατάει τους πάντες, γλιστρώντας ανάμεσά τους και καταργώντας κάθε νόμο.

«Νόμοι, άγγελοι, δαίμονες, ψέματα και αλήθεια… Ο άνθρωπος, του οποίου τη σκοτεινή ζωή, μα και τον θάνατο, θα δείτε, έπαιξε με όλα αυτά. Και θα το ακούσετε κι εσείς ποια ήταν η ταυτότητά του και ποια η αλήθεια. Εάν υπάρχει αλήθεια…»

Μια σκοτεινή μεσαιωνική ιστορία γεμάτη αγωνία, μυστήριο και ανατροπές. Μια παράσταση που κινείται ανάμεσα στη θεατρική μαγεία και τον σκληρό ρεαλισμό. Ένα έργο για την αλήθεια, το νόμο, την ηθική και την εξαπάτηση.

Ξεκίνησε
25/10/2021
Τελείωσε
14/12/2021
Κατηγορία
Έτος
2021
Διάρκεια
135'