Αρθρογράφοι

Γιάννης Βανταράκης

Ονομάζομαι Ιωάννης Βανταράκης και δηλώνω δημοσιογράφος. Καμιά φορά και εγώ δεν το πολυπιστεύω, όταν όμως ακούω τόσα άτομα να μου το υπενθυμίζουν το πιστεύω και εγώ. Η σχέση μου με τον κινηματογράφο προϋπήρχε καθ' ότι πάντα έβλεπα μανιακώς ταινίες, η σχέση μου όμως με το θέατρο ξεκίνησε το σωτήριο έτος θα ονόμαζα 2009 όταν στο Εθνικό Θέατρο παιζόταν το αγαπημένο μου βιβλίο το "Τρίτο στεφάνι"του Κ.Ταχτσή. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του να πηγαίνω αρκετά τακτικά θέατρο. Το άλλο και σημαντικότερο ταξίδι των συνεντεύξεων ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Εκεί ήταν το σημείο όπου έπρεπε να πάρω ένα μπλοκάκι ένα στυλό και να φτιάξω την ατζέντα μου. Πλέον νιώθω τεράστια ευλογία για τα ονόματα που ανταλλάξαμε μία κουβέντα και κυρίως για την εμπιστοσύνη που μου πρόσφεραν.


Όλα τα άρθρα

Στο μουσικό κόσμο του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου

Ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος μίλησε στο unstage για το μεγάλο εγχείρημα - παράσταση που λέγεται Σπιρτόκουτο - The musical και σπάει τα ταμεία.


Κώστας Ξυκομηνός: Η ζωή μας έχει καταντήσει ένα κανιβαλιστικό show όπου από ένα μικρό "Σπιρτόκουτο" μπορούν να καούν όλα.

Η παράαταση θα παίζεται από τις 2 Νοεμβρίου στο θέατρο 104 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15


Νοεμή Βασιλειάδου: Η Χάιντι αντιπροσωπεύει τη διεκδίκηση της ελευθερίας σε οποιαδήποτε μορφή.

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στη σκηνή Ελένη Παπαδάκη του Εθνικού Θεάτρου.


Ο Δημήτρης Καπουράνης μας συστήνει σε μια άλλη Θήβα.

Το έργο θα παίζεται από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Αλκιβιάδης Μαγγόνας: Φως ευτυχισμένων ημερών

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην Επίδαυρο "Αίας" του Σοφοκλή είχα την χαρά να συνομίλήσω με τον Αλκιβιάδη Μαγγόνα για το έργο, αλλά και τη συνεργασία του με τον Αργύρη Ξάφη.


Παρασκευή Δουρουκλάκη: Η Λεονί γίνεται το κέντρο του κόσμου και τα καπρίτσια της πολλαπλασιάζονται σε ανυπόφορους ρυθμούς

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη παίζει στη νέα παράαταση του Τάσου Πυργιέρη που κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.