Αρθρογράφοι

Γιάννης Βανταράκης

Ονομάζομαι Ιωάννης Βανταράκης και δηλώνω δημοσιογράφος. Καμιά φορά και εγώ δεν το πολυπιστεύω, όταν όμως ακούω τόσα άτομα να μου το υπενθυμίζουν το πιστεύω και εγώ. Η σχέση μου με τον κινηματογράφο προϋπήρχε καθ' ότι πάντα έβλεπα μανιακώς ταινίες, η σχέση μου όμως με το θέατρο ξεκίνησε το σωτήριο έτος θα ονόμαζα 2009 όταν στο Εθνικό Θέατρο παιζόταν το αγαπημένο μου βιβλίο το "Τρίτο στεφάνι"του Κ.Ταχτσή. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του να πηγαίνω αρκετά τακτικά θέατρο. Το άλλο και σημαντικότερο ταξίδι των συνεντεύξεων ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Εκεί ήταν το σημείο όπου έπρεπε να πάρω ένα μπλοκάκι ένα στυλό και να φτιάξω την ατζέντα μου. Πλέον νιώθω τεράστια ευλογία για τα ονόματα που ανταλλάξαμε μία κουβέντα και κυρίως για την εμπιστοσύνη που μου πρόσφεραν.


Όλα τα άρθρα

Αλκιβιάδης Μαγγόνας: Φως ευτυχισμένων ημερών

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην Επίδαυρο "Αίας" του Σοφοκλή είχα την χαρά να συνομίλήσω με τον Αλκιβιάδη Μαγγόνα για το έργο, αλλά και τη συνεργασία του με τον Αργύρη Ξάφη.


Παρασκευή Δουρουκλάκη: Η Λεονί γίνεται το κέντρο του κόσμου και τα καπρίτσια της πολλαπλασιάζονται σε ανυπόφορους ρυθμούς

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη παίζει στη νέα παράαταση του Τάσου Πυργιέρη που κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.


Συνέντευξη με τον Θάνο Λέκκα

Ο Θάνος Λέκκας μας συστήνει την παράσταση "Ο σκύλος η νύχτα και το μαχαίρι" σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, που θα παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260.


Έλενα Τοπαλίδου: Συμβιβαζόμαστε σε καταστάσεις που δεν μας ευχαριστούν

Η ταινία κέρδισε συνολικά 5 βραβεία Ιρις, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Καλύτερης Ταινίας Μεγάλου Μήκους και Α’ Γυναικείου Ρόλου.


Ναταλία Τσαλίκη "Η ζωή μας είναι ένας συνεχής αγώνας προς την αυτογνωσία και την ελευθερία"

Η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στο unstage για τη λογοκρισία, τη ματαιοδοξία του ανθρώπου και το μεγαλύτερο αγαθό του ανθρώπου που είναι η ελευθερία.


Ιώ Βουλγαράκη: Η αντίληψη της πατριαρχίας δεν έχει άλλαξει καθόλου ανά τους αιώνες.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη θα παίζεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου μέχρι και τις 31 Μαϊου.